maandag 6 januari 2020

2019: dit was 2019 + de maandelijkse mozaïek op een rijtje...



Zo. Hier ben ik weer. Ik hoop dat jullie allemaal een fijne eindejaarsperiode achter de rug hebben en misschien zelfs wat vakantie hebben kunnen nemen.
Op de moment dat ik dit schrijf is mijn eindejaarsvakantie net begonnen en ik kijk nu uit naar eerst een rustig weekje thuis en daarna een weekje Parijs, deze keer in gezelschap van mijn mama.
Ik hoop dat dat reisje naar Parijs dat op de moment dat jullie dit lezen achter de rug is, goed meegevallen is want ik maak me toch enigszins zorgen over hoe ik dat moet doen met mijn mama als het openbaar vervoer dan nog plat ligt in Parijs. Maar dat zie ik volgende week wel (en weten jullie natuurlijk al op de moment dat je het leest). Best verwarrend soms, dat op voorhand schrijven van blogposts ;) .

Omdat ik het afgelopen zomer  toch wel erg fijn vond om tijdens mijn vakantie ook effe vakantie te nemen van mijn blog, doe/deed ik dat in de kerstvakantie ook. Het geeft me de kans om wat blogsels uit te schrijven voor de komende maanden en dat is fijn omdat schrijven voor mijn blog met alles wat daar bij komt kijken erg veel tijd in beslag neemt  en mijn zelf gekozen blogschema (3 keer per week, maar ik kom van ooit 6 keer per week) soms net iets meer druk op me geeft dan ik aangenaam vind. 

Het nieuwe jaar start ik met wat lijstjes. De mozaïek van december 2019 bijvoorbeeld.Maar ook een aantal andere lijstjes want lijstjes maken en terugblikken is fijn. 
Toch voor mij. 
Misschien is niet elke lezer daar even hard door geboeid, maar dan moet die beste lezer maar effe op zijn/haar tanden bijten en geduldig afwachten tot mijn lijstjes achter de rug zijn en er weer een hoop nieuwe content verschijnt ;). 

2020 wordt voor mijn blog ook een beetje een feestelijk jaar want in juli bestaat mijn blog 10 jaar. Ik ben al een tijdje doende om mijn blogposts vanaf het prille begin op te schonen en te herlezen en wellicht zal ik daar dit jaar wat mee doen. 

Rest me nog jullie allemaal een vreugdevol creatief en warm (maar liefst niet te letterlijk) jaar te te wensen, een jaar waarin we met ons allen van onze wereld een mooiere plek maken voor iedereen. Zou dat niet mooi zijn? 

(klik op de foto om naar de desbetreffende maand te gaan)


De aandachtige lezer zal gemerkt hebben dat er maar 10 ipv 12 maanden in mijn lijstje staan. Dat komt omdat ik in juli en augustus nauwelijks blogde en daar geen mozaïek voor maakte ... 

De vorige jaren:

5 opmerkingen:

  1. Je foto's zijn echt wel eerste klas. Altijd mooi om ze te bekijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Voor jou ook de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is een feest om naar je collage's te kijken!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! Ik vind het zelf ook plezant om dat allemaal zo op een rijtje te zien staan.

      Verwijderen

Kan je niet reageren? Mail me! If you are unable to comment? Contact me!
bollekes.met.gaatjes.en.koordjes(at)gmail.com