maandag 30 november 2020

Mozaïek van de maand november 2020

 

1:  Herfst! 2:  DIY oorbellen/earrings 'ava pearl' 3:  Nicole Van Goethem in Mukha 4: Mijn Syngonium Podophyllum 5: Praag: de Waldsteintuin  6:  Eupen: wandelen in het Brackvenn 7: DIY oorbellen/earrings 'stripes'  8: Praag: de Sint Vithuskathedraal 9:  DIY oorbellen/earrings 'balance'




2 opmerkingen:

  1. Wat heb jij toch altijd een mooie mozaiek. Met welke app maak jij ze? Uiteraard zijn het wel jouw foto's die het mooi maken.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vroeger maakte ik ze altijd in picasa, maar dat gaat niet meer. Ik heb dan een tijdje zitten knoeien met websites waar je dat kon doen, maar ik vond ze niet handig en stak er altijd veel meer tijd in dan nodig omdat ik niet snapte hoe het moest. Nu maak ik ze in de gratis app photoshop Express en dat gaat als een fluitje van een cent! Ik zet daavoor de foto's van mijn laptop over in de foto's van mijn google account en dan kan ik er via de app op mijn smartphone een collage van maken. vVervolgens weer downloaden op mijn laptop en ik kan de collage op mijn blog zetten. Echt zo'n verbetering tov hoe ik het vroeger deed! Eigenlijk is dat een toffe app, en hij is nog gratis ook!

      Verwijderen

Kan je niet reageren? Mail me! If you are unable to comment? Contact me!
bollekes.met.gaatjes.en.koordjes(at)gmail.com