mijn nief gerariums |
woensdag 20 juni 2018
maandag 18 juni 2018
We're all ears: June's challenge: 'Kaleidoscope'
2016 |
Op de blog van 'earrings everyday' staat elke maand een uitdaging: een thema + moodbord dat als inspiratie dient om zelf oorbellen te maken. En iedereen die mee doet laat vervolgens zijn maaksels zien in een blog hop.
zaterdag 16 juni 2018
de zoo: groene amfibieën en voorhistorische reptielen
Mijn mama heeft al jaren een zoo-abonnement en sinds ik er ook eentje heb spreek ik vaak met haar daar af. Ik hang daar dan niet meer zoals vroeger een hele dag rond, maar we pikken er wat diertjes uit die we gaan bezoeken en tussendoor verwennen we onszelf met een taske koffie.
donderdag 14 juni 2018
tip: recyclage van juwelenonderdelen/recycled jewellery components
oorbellen met gerecycleerde minimozaiekhangers/ earrings with recycled mosaic pendants and connectors |
Geen juwelentutorial vandaag: ik ben momenteel bezig met het afbreken van kapotte en niet afgewerkte projecten, met het uiteen halen van tweedehandse juwelen en het ordenen en opruimen van mijn dozen vol kralen. En daar ben ik nog effe zoet mee.
No jewellery tutorial today: At the moment I'm spending all my 'bead time' at disassembling broken and unfinished projects and second hand jewellery and at reorganizing and ordening my bead supplies. And I'm not done yet...
dinsdag 12 juni 2018
Boedapest: De Matthiaskerk
zondag 10 juni 2018
recept: boterham met appel en seldersla
Ik probeer wat op zoek te gaan naar broodbeleg dat beter is voor mijn gezondheid dan hetgeen ik er normaal op doe..
Ik ben nogal gek op champignonnenworst bijvoorbeeld, maar dat is bewerkt vlees (al weet ik niet of er echt veel vlees inzit). En da's naar't schijnt niet gezond, ook niet goed voor ' de lijn' en voor 'de cholesterol' en ook al niet voor 'het milieu' (als het echt vlees is tenminste).
Ik durf ok al wel eens een schelleke kaas tussen de niet beboterde sneetjes te leggen maar zuivel is ook niet goed voor 'de cholesterol'.
Gerookte zalm dan weer wel - ik heb te weinig goeie cholesterol en dan moet ge veel vette vis eten - maar volgens mij worden die zalmen ook niet zo diervriendelijk en gezond gekweekt dus eet ik er toch ook niet graag erg veel van.
Dan hebde nog zoete dingen maar buiten hagelslag ben ik daar niet zo gek van en suiker is ook al niet goed voor de lijn.
vrijdag 8 juni 2018
blog in de kijker: Anneke Caramin
't Is tijd voor een nieuwe 'blog in de kijker' bedenk ik zo me ineens. Vaak pijnig ik dan mijn hersenen over wie ik deze keer in de aandacht zal zetten.
En even vaak valt me dan een blog te binnen die zo evident thuishoort in deze rubriek dat ik er met de beste wil van de wereld niet bij kan waarom ik me dat niet eerder realiseerde.
Ook deze keer weer zo eentje...
Abonneren op:
Posts (Atom)