woensdag 7 december 2022

Oostende: de zee en het strand

Oostende: de zee en het strand

Ik ken iemand - ik noem geen namen 😇- die ik met geen stokken mee naar de Belgische kust krijg. Want zand tussen de tenen vind hij niet fijn. Maar nog meer: de Noordzee is 'saai want grijs'. Dat in tegenstelling tot de azuurblauwe schakeringen van de Middellandse zee bijvoorbeeld.

Oostende: de zee en het strand

Ik vind echter: "schoon grijs is niet lelijk", en onze Noordzee is prachtig om naar te kijken.

Oostende: de zee en het strand

Begin juni was ik enkele dagen in Oostende - zonder hem: ik nam mijn mama mee en bleef er ook nog een dagje alleen -  en maakte ik elke dag wat foto's van de zee. 

Oostende: de zee en het strandOostende: de zee en het strandOostende: de zee en het strandOostende: de zee en het strandOostende: de zee en het strandOostende: de zee en het strandOostende: de zee en het strand

Eerlijk is eerlijk: het weer tijdens mijn zeebezoekje viel een beetje tegen. Op de moment dat ik het boekte was het veel te warm voor de tijd van het jaar maar tegen dat ik de trein op stapte richting plezantste badplaats in eigen land  zijnde Oostende, waren de weergoden van gedacht veranderd: het was een pak minder warm, en hun stemming wisselde wat grillig af tussen stralend blauwe hemel, unicolor grijs, en af en toe een drupje regen tot een serieuze wolkbreuk.

Oostende: de zee en het strand

In dit blogartikel verzamel ik wat foto's die ik in die dagen maakte en die laten zien dat de Noordzee bewijst dat  "grijs" helemaal niet "saai" is . Maar aan dat zand tussen de tenen kan ik helaas niks veranderen 😋. 

Oostende: de zee en het strandOostende: de zee en het strandOostende: de zee en het strandOostende: de zee en het strandOostende: de zee en het strandOostende: de zee en het strandOostende: de zee en het strandOostende: de zee en het strandOostende: de zee en het strandOostende: de zee en het strandOostende: de zee en het strandOostende: de zee en het strandOostende: de zee en het strandOostende: de zee en het strandOostende: de zee en het strandOostende: de zee en het strandOostende: de zee en het strandOostende: de zee en het strandOostende: de zee en het strandOostende: de zee en het strandOostende: de zee en het strandOostende: de zee en het strandOostende: de zee en het strandOostende: de zee en het strandOostende: de zee en het strand

Meer blogartikelen over Oostende ...

1 opmerking:

  1. You truly show the northern beauty! I am here by the sea in Hawaii and I salute you

    BeantwoordenVerwijderen

Kan je niet reageren? Mail me! If you are unable to comment? Contact me!
bollekes.met.gaatjes.en.koordjes(at)gmail.com