donderdag 23 juni 2016

tip: bar bakeliet in BorgerhoutIk ga graag tussen de middag ' buitenshuis ' lunchen op werkdagen. De éne keer om er eens uit te zijn met de collega's, de andere keer om wat bij te praten met allerliefste collega's die ik al een tijdje niet meer heb gezien en soms ook om er eventjes helemaal op mijn eentje tussenuit te zijn.


En vandaag wil ik jullie laten kennismaken met een adresje dat ik nog niet zo lang geleden ontdekte. Voor in het geval dat je daar ook eens in de buurt bent hé ;).


Borgerhout is namelijk een hippe place to be rijker: Bar Bakeliet.


Strategisch interessant gelegen net naast de Borgerhoutse kringwinkel in de Kroonstraat. Mét klein terraske als het goed weer is en een boeiend interieur.


Alles vintage, mooie vintage.
Je blijft er kijken en dingen ontdekken. Soms word ik er nostalgisch van, soms gewoon enthousiast omdat het mooi is....


De koffie is er lekker en werd toen ik er binnensprong geserveerd door een dame met een prachtig afrokapsel...


En ze hebben er lekkere crostini's ( ik at er telkens eentje met italiaanse ham en geitenkaas. hmmm! )  maar wel erg prijzig. Daarom is dit lunchadresje voor mij er eentje voor maar af en toe. Als ik kan kiezen tussen een kom harira met brood voor 2,5 euro en een crostini voor een 9 tot 13 euro is de keuze snel gemaakt hé ;) .


Ook plezant is de goeie muziek, maar écht goeie muziek. 
Ik heb trouwens gezien dat ze er af en toe optredens doen. Ikzelf kom er enkel tijdens de lunchperiode, maar in deze bar kunt ge ook een pintje gaan drinken 's avonds. 


Wil je er ook eens naartoe? Dan moet je hier zijn:
Kroonstraat 172
2140 Borgerhout


Ter info: ik schrijf geen gesponsorde of reclameblogposts. Deze blogpost schreef ik dan ook geheel op eigen initiatief zonder medeweten van de eigenaar van dit etablissement en zonder vergoeding.
Follow

6 opmerkingen:

  1. Ik lees hier nog niet zo lang mee, maar ondertussen kijk ik echt uit naar jouw berichtjes en je mooie foto's. Ik geniet er echt van! Mijn complimenten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er heel leuk (en lekkerrrrr ;D ) uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, dat lijkt me een heel leuk adresje, ik had er ook over gelezen in de Flow, ze hebben ook een B&B in Antwerpen, dat lijkt me een heel goed adres om daarvandaan de stad te ontdekken, ooit... Staat op de lange wensenlijst :)

    BeantwoordenVerwijderen