dinsdag 21 juni 2016

zomerbellen

Ik heb nog een portie nief oorversiersel da'k wil laten zien...
De eerste 2 zijn geinspireerd door de kleuren van mijn tuintje: door de grote regenval ziet dat er heerlijk fris groen uit met hier en daar een toefke paars van de lavendel die stilletjesaan open komt  of de aliumbollen, de daglelies en de oregano.

'oregano' 

Kleine oorbellekes met mooie doorschijnende glanzende glaskralen in groen en paars.
De belletjes zijn maar 30 mm lang, haakjes inbegrepen...

'zomertuin'

Deze bellen zijn zeer eenvoudig: 3 buttonkraaltjes in 2 tinten groen en een paars en dat is het. Maar in al hun eenvoud zijn ze toch erg mooi. Ze zijn 3,5 cm lang en staan te koop in mijn etsyshopje ...'zomerregen'

In deze tutorial kan je zien hoe deze bellen gemaakt worden. Ik gebruikte er namelijk hetzelfde design voor, maar koos gewoon andere kralen.
Schoon hé!
Ze zijn 4 cm lang.

'groene lantaarnen'
Deze bellen zijn wat groter: mooie groenblauwe swirlkralen met bijpassende kleine kraaltjes en bronskleurige onderdelen.
De bellen meten 5,5 cm


'vintage drops' 

Normaal werk ik zo weinig mogelijk met kunststoffen kralen maar deze kralen zag ik liggen in het winkeltje van Lili in Parijs en ik vodnd ze zo mooi dat het me niet kon schelen dat ze van kunststof waren.
Het zijn vintage kralen en ik vond ze in hun zachte zoete kleuren goed bij mekaar passen.
De bellen zijn 6,5 cm langZie je hier bellen tussen staan die je wel mooi vindt maar die niet in mijn etsyshopje staan? Mail me even, misschien verkoop ik ze wel als je me dat vraagt ...  ;)

Meer oorbellen via deze tag of op deze pagina...
Follow


1 opmerking:

xxx !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...