woensdag 29 juli 2015

Uit mijn 2de tekenboekje - deel 16

Er zijn zo van die dingen die ik vaak laat terugkomen in mijn tekeningen. Ik doe dat niet bewust en ken er ook geen uitleg voor geven. Ik stel dat gewoon vast : ik blijk zeer vaak zonnen te tekenen , bloemen ook wel, en nog een favoriet van me is de zee.

Uit mijn 2de tekenboekje - deel 16
27 augustus 2013

De eerste tekening heeft op het eerste zicht natuurlijk niet veel met de zee te maken, maar ik tekende ze tijdens een minivakantietje in Oostende. Ik herinner me zelfs nog perfect waar ik toen zat. Plezant eigenlijk, zo'n tekening met herinneringen.
En dan is er nog de vorm van de ster : die tekende ik aan de hand van een schetsje dat ik maakte in een synagoge in Praag . Ik zag deze ster er in een glasraam en omdat het op die moment regende en we besloten daar even te schuilen maakte ik toen van de gelegenheid gebruik om ze snel even  te schetsen.
Deze tekeningen zijn alledrie gemaakt met kleurpotloden en zwarte stiftjes.

Uit mijn 2de tekenboekje - deel 16
29 april 2014 

Uit mijn 2de tekenboekje - deel 16
1 juni 2014
Meer tekeningen hier... .

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat deze mooie tekeningen vastzitten aan leuke herinneringen! Dat blijft gelijk beter in ons hersenarchief achter, zulke triggers, noem ik het dan maar even. Rondjes maak je ook vaak, mooi, ik houd van rondjes ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Kan je niet reageren? Mail me! If you are unable to comment? Contact me!
bollekes.met.gaatjes.en.koordjes(at)gmail.com