woensdag 15 april 2015

badtips gezocht

De allerplezantste moment van de dag voor mij is de moment dat ik me in het heerlijke warme schuimende water laat glijden en zo heel mijn lijf voel ontspannen.
Dat moment gaat bij mij wat clichématig gepaard met een letterlijke zucht van verlichting en genot.
Ik geef toe : ik ben wat verslaafd aan badderen...
Ik wil elke dag minimum 1 keer ( ik hou me in, de keren dat het meer dan 1 keer per dag was kan ik nog op 1 hand tellen ) in bad. 
Da's zelfs geen kwestie van willen eigenlijk : ik MOET dat gewoon, mijn lijf schreeuwt daarom, ik heb dat nodig.
Dat moet niet lang zijn, een kwartiertje is al meer dan genoeg.
Daarna voel je hele je lijf lekker tintelen en ben je helemaal warm, proper en ontspannen.


Diegenen die wat bezorgd zijn over mijn ecologische voetafdruk door dit gedrag kan ik geruststellen : ik heb geen auto en verplaats me zowat altijd met de fiets, ik heb geen kinderen op de wereld gezet, ik verwarm bijna niet ( ook niet nodig als je net een heerlijk zeer warm bad hebt genomen ) en ik ben in mijn 47-jarig bestaan nog maar 4 keer heen en terug gereist met het vliegtuig.... 
Het zou voor onze planeet natuurlijk beter zijn als ik ook dat badderen laat, maar dat is nu eens een pleziertje dat ik mezelf niet ga ontzeggen. 


Maar.
Ik doe graag iets lekkers in bad.
Liefst iets dat schuimt en het mag ook lekker en zelfs overdadig ruiken.
Helaas zijn de meeste mensen eerder fan van douchen en zijn sterke geuren tegenwoordig ook niet meer zo populair en de markt speelt daar op in waardoor het aanbod badschuim en aanverwante dingen niet zo erg uitgebreid meer is.
In de supermarkt vindt je heelder rekken vol douchegels in allerlei kleuren, prijzen en geuren, maar voor de verstokte baadster die ik ben is het aanbod zeer beperkt.
Ik ben daarom op jacht gegaan naar zo eens andere produkten en heb de buit van op de foto  al binnengehaald.
Voort als ge denkt dat ik altijd zo'n dure dingen koop : het is de eerste keer dat ik deze collectie lekkere baddinges in huis heb. Normaal ga ik voor de gewone supermarktdingen maar ik wilde wel eens wat anders want ik was die echt  beu...
Dus : wat doen jullie graag in bad ? Kunnen jullie me iets aanraden dat ik over het hoofd heb gezien ? Ik ben zeer benieuwd naar jullie tips ! 

Voor de volledgheid er toch maar even bij verrmelden dat dit geen gesponsorde bijdrage is : de produkten op de foto heb ik gewoon gekocht. Ik doe namelijk niet aan sponsoring en reclame op mijn blog ;) 

Moois van ' Me'

11 opmerkingen:

 1. Ik raad je de bruisballen van Lush aan! Je hebt er die het badwater een mooi kleurtje en geurtje geven, die veel schuimen, weinig schuimen, grote en kleine, zelf met glitters! En ze zijn dieren test vrij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fenjal (te koop bij Kruidvat). Bestaat al jaaaaren. Badolie die geweldig goed ruikt !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Therme Ayurveda - Badolie is mijn favoriet, ruikt zooo lekker en ik word er helemaal Zen van.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Merci voor jouw tips, had ook al gemerkt dat het aanbod afnam!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alles wat in mij opkwam staat er tussen... Ik vul zelf graag nog aan met muziek, (geur)kaarsjes, aromatische olie, gekleurd licht, gezichtsmaskertjes, best niet allemaal tegelijk, tenzij hoofdpijn achteraf het initiële doel was...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hield altijd van oliën in bad, soms in de aanbieding bij de Aldi. Ook dode zee zout is lekker voor je huid, te koop bij de reformwinkel..

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er heerlijk uit.
  Heb je al bij Yves Rocher gekeken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. yep ! én gevraagd ! daar hadden ze niks ....

   Verwijderen
 8. Niets heerlijkers dan te relaxen in een heet bad die lekker ruikt! Een beetje eucalyptusolie en een filmpje op de laptop (uiteraard niet in bad maar op een stoel ernaast), me-time ten top!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. o lekker hoor zo badderen :)
  Ik pik soms de Jip & Janneke (hema) badschuim van mijn zoontje want die schuimt zo enorm :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. een mens mag toch wel iets hebben om van te genieten hé Mie

  BeantwoordenVerwijderen

xxx !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...