woensdag 25 maart 2015

'bijna-lentepark'


Maar nog niet helemaal.
Wat tijd en een zalig zonnetje, meer heb ik niet nodig om mijn wandelschoenen aan te trekken, mijn foto-apparaat uit mijn sjakosj te grissen en naar buiten te trekken.Ik hoopte op heel veel frislentegroen in het park...
Zo van dat groen waardoor je bijna snapt waarom konijnen dat gras zo lekker vinden en je je moet bedwingen om niet mee te knabbelen.Maar daar is het blijkbaar nog net iets te vroeg voor

Al zag ik wel al veel bosanemonen ! 

en zowaar 1 struik met bloesem ! 
En goedgezinde eendjes ! 


Ik besloot deze keer eens een ander padje in te slaan en zag dit kasteel tussen de bomen schemeren....

en even verder een mooie ouderwetse boerderij...Der heeft er één een pluimke verloren ...

En toen ontdekte ik een terraske , mét pannekoeken ! En ik had mijn tekengerief bij !
Miljaar, dat wordt een plaatsje dat ik moeilijk ga kunnen weerstaan nu ik weet hoe dichtbij dat is ....


Moois van ' Me'

7 opmerkingen:

 1. Zalig! Lijkt me een verslavende hemel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh je kan het heerlijk beschrijven, het lijkt net of we meewandelen. En je tekengerief? Laat eens iets van je kunsten zien, mijn man tekent ook, potlood- en houtskooltekeningen en jij???
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan eigenlijk niet tekenen. Maar ik doe het wel vaak, vooral tijdens vergaderingen want dan helpt me om me te concentreren. En het is gewoon plezant . Ik ken ondertussen mijn beperkingen en probeer binnen die beperkingen toch plezante tekeningen te maken. Binnenkort laat ik die van de afgelopen 2 jaar zien want ik heb daar een speciaal boekje voor en het is bijna vol en ik wilde ze pas laten zien als het boekje vol is. Het eerste boekje en oudere tekeningen van me ( en nog wat andere dingen warabij ik eigenlijk ook ' teken ' ) kan je hier zien http://mooisvanme.blogspot.be/search/label/tekening
   Momenteel gebruik ik vooral kleurpotlood en zwarte stiftjes omdat ik dat kan meenemen en gebruiken op vergaderingen. Maar de laatste 2 weken ben ik ook wat aan het uitproberen met aquarel, uiteraard niet op vergaderingen ;)

   Verwijderen
 3. Er valt altijd wel iets te beleven buiten. Ikzag ook al speenkruid staan. ook zo mooi.

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke wandeling heb je gemaakt. Heerlijk hé om zo dichtbij in het bos te kunnen vertoeven. Mooie foto's en de pannenkoek ziet er erg lekker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, prachtige foto's!! Dat is leuk, om zo onverwacht op een pannenkoekenrestaurant te stuiten, en lekker. In mijn tuin bloeit het klein hoefblad heel voorzichtig. Joehoe het wordt lente, bijna, het lijkt hier nu wel herfst.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vooral niet weerstaan en veel teruggaan ... de fantastische geneugten van het leven ... ik ben helemaal met je mee! Hahaha en wat een héérlijke beschrijving van groen, de eerstvolgende keer dat ik in het bos ben, gaan vast en zeker mensen me aanstaren waarom ik sta te lachen :-) Prachtige foto's Mieke!

  BeantwoordenVerwijderen