maandag 26 januari 2015

koud hé !


Het is nu vrijdag ( ik schrijf altijd een beetje op voorhand, want anders lukt me dat niet ) en het is steensteenkoud vandaag .
Maar het regent niet en ik moet niet werken en er ligt zo'n mooi rijmlaagje overal.
Wandelweer dus.


Dus trok ik daarstraks mijn dikste sokken aan ( na ze eerst enkele seconden opgewarmd te hebben in de microgolf ) , haalde ik een dikke jas van de kapstok en trok ik 1 van mijn cowls uit de grote stapel in de gang en met mijn reservefototoestelletje in de aanslag trok ik op pad...


Het was een beetje magisch om te gaan wandelen op een moment dat de natuur er zo mooi bij lag, het zo erg rustig was  ( ik kwam 1 meneer met 3 loslopende honden tegen, maar ook een hoop gezellige paarden die me even kwamen groeten  ) en dat de dag nadat ik met mama naar de hobbit was gaan kijken in de cinema.( ondanks alle niet zo'n positieve recensies, heb ik er wel erg van genoten ) 


Ik verwachtte elke moment een paar elfen op elanden te zien verschijnen, zo tussen de bomen , met een koele blik en koninklijke houding , prachtige mantels en mooie lange blonde haren...


Ik maakte 227 foto's ( da's naar mijn normen normaal op zo'n wandeltochtje ) , waarvan ik hier een selectie laat zien. Helaas geen 1 met elf ... Misschien volgende keer dan maar ? 


13 opmerkingen:

 1. Prachtige foto's! Het was ook zo mooi vrijdag! Helaas was er zaterdag niets meer van te zien, toen lag er hier een flinke laag sneeuw. Helaas is dat ook alweer weg, het regent nu... Heb ik toch liever kou en sneeuw!

  Fijne week! Groetjes, Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zalig om zo'n wandeling te maken,hé!En zoveel foto's maken,knap van je.Deze zijn allemaal even mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik vind het eigenlijk eerder moeilijk om niet veel foto's te maken ;)

   Verwijderen
 3. Ben al lang blij dat ik niet de enige ben die met zo'n pak foto's naar huis kan komen van 1 wandeling :-) ! Een winters landschap levert toch altijd mooie foto's op hé.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. It is always great to gave a walk in the fields whether they are covered with snow or with green grass. I like that close up picture of tiny particles of snow. They're beautiful.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I love the tender bits of crystals just clinging to that bent weed… oh and the beautiful reflections. This IS a magical time of year! Thanks for sharing the love up-close with I Heart Macro:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig! Ook zonder elf heel sprookjesachtig hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hahaha... hier ook zo eentje ... heel veel foto's, tis ook allemaal zo mooi hé :-) Schone selectie gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen