dinsdag 27 januari 2015

bomma-onderbroek


Ik ga er - beloofd ! - geen gewoonte van maken om hier met mijn ondergoed te komen pronken .
Maar voor 1 keer ga ik daar een uitzondering op maken want ik denk dat ik jullie daar een plezier mee kan doen om me eens ne keer in mijn onderbroek te zetten.
Al gaat ge dat gelukkiglijk niet letterlijk te zien krijgen, ik in mijn onderbroek.
Het zou u en vooral mij niet bekomen denk ik, toch zeker niet in dit exemplaar  ;)
 oh! en de barst in de muur : maak je niet ongerust : da's hier normaal ... Er zijn er hier veel. Volgens den huisbaas is dat ' den bouw die zich zet ' ... Zo lang de muren blijven rechtstaan en ik niet door de vloer zak door die zich zettende bouw, panikeer ik niet :) 
Terug naar de onderbroek... 


Zo af en toe beland ik eens in de zeeman, meestal niet omdat ik iets nodig heb maar wel omdat ik ' er even tussen uit wil '.
Dat ' even ' waar ik dan tussenuit wil is mijn bureau een straat verder, en als ik dat gevoel heb durf ik wel eens tijdens de lunchpauze even een stapje op de Turnhoutsebaan te zetten en wat doelloos een winkel binnen te stappen .
Bij voorkeur een winkel waar ze geen stof verkopen ( al lukt dat niet altijd) 
' nee M(i)e, niet de Moens binnenstappen, ge hebt al genoeg stofjes  : loop een paar deuren verder en ga de zeeman binnen ' 
Da's de innerlijke conversatie die daar dan meestal aan vooraf gaat en zo gebeurt het dus dat ik wel eens in de zeeman rondhang.


Oei!
mijn foto's zijn al op en mijn tekst nog niet !
Soit.
Ik kwam daar tussen het ondergoed een schoon stofke tegen waar ik al zeer lang van hou en waar ik meters van zou kopen als ze dat 2 deuren verder zouden hebben bij Moens : zo'n typisch ouderwets rozekens-stofje met van die kleine gaatjes in.
Ik vind dat héél erg schoon !
ik zou daar schoon ' onderlijfkens ' van maken met een kanten boordje....
Het stofje in kwestie bleek een gigantische onderbroek te zijn maar het stofje lonkte te hard om te kunnen weerstaan en enkele minuten later was ik de wat verbouwereerde bezitster van een duo grote bomma-onderbroeken
Wat een plezier dat ik daar al van gehad heb de voorbije dagen !
Die broeken komen namelijk bijna tot onder mijn  oksel !
Nee, da's overdreven, maar toch - écht waar ! - tot boven mijn navel.
En als het zo koud is als de voorbije dagen doet dat zo'n deugd, zo'n extra hoge onderbroek die ook mijn onderrug extra opwarmt met zijn lieve roosjes en bijbehorende gaatjes.
En dat zit onder mijn kleren : dat dat niet elegant is weet geen kat...
Of wist...
Nu weet heel de wereld dat natuurlijk...
Maar nu weten jullie ook waar ge moet zijn voor warme billen en onderruggen tijdens koude winterdagen....

7 opmerkingen:

 1. Hahahaaa! De onweerstaanbare aantrekkingskracht van de schattige, maar groooote onderbroek :-))
  Als kind droeg ik volgens mij ook zulke onderbroeken (maar dan vele maatjes kleiner). In mijn herinnering is het ook nog eens een super zacht stofje. Het zou toch moeten lukken om de pluspunten van deze bomma-onderbroek te verwerken in iets dat een tikkie meer sexy is? :-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig verhaal!!!! Dat de zeeman toch nog zooo verleidelijk kan zijn nadat je braaf de stofjes voorbij bent gelopen!! Wie had dat gedacht :-). Maaarre, als je het niet meer koud hebt kun je altijd nog meer onderbroeken kopen en als gewoon stofje gebruiken: knip het stiek en de pijprandjes er af en je hebt een stukje stof !!!!!!!!!!!! Met een stuk of wat van die stukjes kun je vast wel wat leuks maken :-). Misschien een sexy setje ??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whaha, heerlijk zo'n blogbericht! Een lang hemd werkt ook prima hoor en daar kan gewoon een leuk setje onder ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik geef toe. Ik heb ook er zo eentje, niet van de Zeeman, maar van die grootorde. :-) Zalig hoog en lekker warm. Ik trek het mij niet aan, het is warm...'

  BeantwoordenVerwijderen