dinsdag 11 november 2014

Gemaakt: echte novemberbellen...

Het weer speelt in deze een beetje  ( een plezante ) spelbreker want het is momenteel geen echt novemberweer.
Echt novemberweer is grijs en druilerig en soms wat deprimerend...
Maar omdat ge daar niks aan kunt veranderen en het dus stom is om je stemming daar door te laten bepalen volgens mijn wijze vader, kan je er maar beter iets positiefs mee doen.
Zoals inspiratie vinden voor oorbellen bijvoorbeeld ...
En dan blijkt novemberweer schone dinges op te leveren, niet ? 

' het zwarte goud ' 
In deze bellen verwerkte ik mooie zwarte glasdruppels met een gouden toetske. Die zaten in die doos die ik onlangs kado kreeg, en vermits er daar heel veel van inzaten zullen er nog wel bellen met deze druppels volgen.
Ik combineerde ze  met metallook kralen. Dat vind ik soms wel handig : ze wegen bijna niks, zien er uit als echt metaal en verliezen hun kleur niet.

' het zwarte goud '

' praxis ' 
Grote rode Tsjechische glasdruppels, kleine zwarte glaspompoentjes  en een stekertje met een zwart roosje et voila ! Bellen !
4 cm lang

' praxis '

' the dark side of the moon ' 
Ik vind deze elke keer dat ik ze zie nog mooier ! Hier verwerkte ik de met ijzervijl bewerkte tussenstukjes van onlangs met mooie dieppaarse weddingcakekralen van glas ( die heten echt zo, al weet ik niet waarom ) .
Ze zijn 5,5 cm lang.

' the dark side of the moon '

' zwarte lola '
Dezelfde weddingcakekralen maar dan gitzwart en deze keer gecombineerd met een gefaceteerd glaskraaltje met ' hematiet' effect, een zwart staafje en brasskleurig metaal. Deze bellen zijn 5 cm lang... .

' zwarte lola '

Ik heb een reclame- en sponsorvrije blog en kreeg niks in ruil voor de aankoop van deze kralen. Ik kocht ze op eigen initiatief en betaalde de volle pot. / I have an add- and sponsor free blog and I bought these beads  at full price at my own initiative and without any form of compensation for writing this blog post. 
Lees dit voor mijn regels rond gebruik en copyright voor mijn ontwerpen/ More info about my rules for copyright on my designs.


2 opmerkingen:

  1. Beautiful jewelery!!! My favorite is the first one! Thanks for sharing!
    Hope you have a wonderful week!
    Hugs from Portugal,
    Ana Love Craft
    www.lovecraft2012.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Kan je niet reageren? Mail me! If you are unable to comment? Contact me!
bollekes.met.gaatjes.en.koordjes(at)gmail.com