donderdag 3 juli 2014

tricolore bellen

Wawasmeda zeg ! 
Ik ben geen voetbalfan en zal dat wellicht nooit worden, maar de rode duivels moesten spelen tegen de amerikanen. Ge weet wel , die van de USA, dat land dat denkt dat ze de natie der naties zijn en zich helaas ook vaak zo gedragen. Daar mochten ze gewoon niet tegen verliezen van mij !
En daarnaast hou ik wel van het Belgische samenhorigheidsgevoel  dat gepaard blijkt te gaan met heel dat WK-gebeuren : ineens is het voor zowat  iedereen evident dat we allemaal Belgen zijn - zélfs samen met' de walen' en 'de Marokkanen' !   En ineens hangt heel de stad vol met Belgische vlaggen. Dat laatste heb ik in mijn ganse leven nog nooit meegemaakt en is een verademing in tijden van toenemend flamingantisme en dat eerste mag van mij eeuwig blijven duren want ' eindelijk, het wier tijd  ' verzucht ik dan in mezelf.
Dus besloot ik met een half oog de match te volgen....
Wat was me dat spannend zeg ! 
Ik vond het zowaar plezant !
Maar amai mijn hart !
Ik wou daarna in bad maar ik heb toch maar even gewacht want ik was te 'springerig' van de ontlading na al die spanning.
 ( Springen in bad is niet zo'n goed idee lijkt me ;)  )
En ja hoor de belgen hebben de amerikanen naar huis gespeeld !
Ik herhaal maar in in meer passende toonhoogte :  DE BELGEN HEBBEN DE AMERIKANEN NAAR HUIS GESPEELD  ! Nen dikke vettte  YIHHIHHHHAAAAAAAAAAAAAA hoort daar ook nog bij eigenlijk feitelijk...
En nen dikke vette welgemeende proficiat aan ons ploeg begot ! 

En de gepaste oorbellen natuurlijk, dus daar zorgde ik effe voor ... : Trosjes met rocailles in de belgische driekleur.
misschien zet ik ze in mijn etsyshopje  .... 
ze zijn bijna 7,5 cm lang en naast rocailles zit er nog veel zilverkleurig metaal in Trio trosjes in tricolore kleuren. Spijtig da'k geen 3 oren heb of het waren 3 kleuren in 3 trosjes aan  3 bellen  geweest.
Ook met veel zilverkleurig metaal, iets subtieler dan de vorige ( waardoor ik ze ook aandoe op het werk ) en deze zijn 6 cm langtenslotte nog deze wirepoging. Ik ben er niet content van : de wirecirkels zijn niet mooi van vorm en ze hangen wel eens scheef aan mekaar al naargelang hoeveel ge beweegt. Maar het was een verdienstelijke poging en het heeft me wel op ideeën gebracht... 
Deze zijn 7 cm lang...


Ik heb nog een paar kleintjes in de pijplijn zitten maar het is zo druk en mijn energie is 's avonds zo opgebruikt dat ik er niet toe kom om ze af te werken. Da's dan maar voor de volgende ronde ( want uiteraard verslaan we die Argentijnen )  Hop naar de volgende ronde  !

6 opmerkingen:

 1. Ze zijn leuk, maar die kleur hé.......ik (of zoals de nederlanders bij voetbal/schaatsen ed zeggen WIJ) houden meer van oranje!!!....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke oorbelletjes! Hopelijk brengen ze geluk bij de volgende wedstrijd.
  Als Hollander vind ik het prachtig dat onze buren ook een groot volksfeest hebben. Ik ben zelf ook geen voetbalfan, maar het is prachtig om te zien hoe iedereen samen voetbal kijkt en feest viert.
  De kleine landen hebben toch mooi wat grote landen naar huis gespeeld.
  Veel plezier bij de volgende wedstrijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beautiful earrings! Perfect colors for summer! I have a giveaway on my blog to celebrate my 500 followers if you like to participate have a look on http://lovecraft2012.blogspot.pt/2014/07/500-seguidores-oferta-500-folowers.html
  Have a fabulous day!
  Hugs from Portugal,
  Ana Love Craft
  www.lovecraft2012.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahahaha wat een leuke post! En je oorbellen zijn super, ik snap (ook al zijn ze nu weer thuis) je gevoel ten opzichte van de USA :)

  BeantwoordenVerwijderen

xxx !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...