En ik at het deze keer als hoofdgerecht met een lekker stuk afbaklookbrood van de Aldi erbij ...
de ingrediënten
- grote champignons
- een pakje boursinkaas ( de gewone boursin met look )
- room
- stokbrood
- eventueel extra look
- een ovenschotel
- op de BBQ heb je geen room en extra look nodig en wel een BBQschaaltje ipv een ovenschotel...
het recept
- haal de stelen uit de champignons, snij ze fijn en en hou ze opzij
- vul de champignons met boursinkaas
- als je de versie in de oven maakt : doe wat room in de ovenschotel, doe er een fijngeknepen teentje look bij en wat peper en zout. Ik heb er deze keer ook wat fijngesneden paprika bijgedaan, maar dat was omdat ik het als hoofdgerecht wilde eten. Anders doe ik er niks anders bij.
- leg de champignons in de ovenschotel ( of in kleine ovenkommetjes : voor elke eter 1 ) ( of in het BBQ-schaaltje op de BBQ )
- zet een 20 minuten in de oven
- dien op met wat brood
Meer blogposts met recepten op deze pagina ... .
It looks absolutely delicious. Thanks for the recipe too!
BeantwoordenVerwijderenOooo dat ziet er lekker uit! Zelfs om kwart over 7 's morgens krijg ik er honger van ;)!
BeantwoordenVerwijderenZiet er super uit!
BeantwoordenVerwijderenJammie! DAAR dacht ik gisteren aan toen die kerel bij Komen Eten zijn champignons vulde met cambozola :)
BeantwoordenVerwijderen@ Marie : ik ook ;) ( maar de mijn heb ik toch eerst écht gaar laten worden ;) )
BeantwoordenVerwijderenhaha, gelukkig maar :)
BeantwoordenVerwijderen