maandag 6 september 2010

WIP : een trui, en ze is al een tijdje IP....

WIP is de afkorting voor ' work in progress' en dus iets waar je mee bezig bent maar dat nog niet af is... En dat is nu eens echt een heel goede definitie voor de trui waar ik mee bezig ben :-)))


Ik ben er namelijk in de winter van 2009 - 2010 aan begonnen en ben toch al aan de mouwsgaten van pand 1 geraakt....
Ik heb het trouwens wel al een paar keren uitgehaald...
En dat komt omdat het in jacquard is en het is de eerste keer dat ik dat doe.
Daar komt veel concentratie en telwerk bij kijken. Als ik te moe ben lukt het van geen kanten en moet ik elke priem 2 keer maken vooraleer hij goed is.
Ik ben er dan wel al vorige winter mee begonnen , maar het garen heb ik al een paar jaren klaar liggen voor dit project. Ik hoop echt dat ik genoeg heb want ik vrees ervoor of ik nog kan bijkopen als dat niet zo is....

Hier kan je al eens meepiepen....En door het hier te plaatsen hoop ik mezelf te dwingen om er nog eens verder aan te werken want ik zou hem toch graag dragen de komende winter !
Dus je mag er gerust naar vragen en me daarin opjagen als je merkt dat je er niks meer van hoort....

6 opmerkingen:

 1. Zooo, dat ziet er al heel erg veelbelovend uit zeg. Ik ben zeer benieuwd naar het eindresultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je voor je bezoekje op mijn blog! Mijn moeder had vroeger ook altijd van de onafgemaakte brei-werkjes. Maar dat gaat met jou niet geueren hoor, jij maakt hem gewoon af!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. lieve vandermeulen7 september 2010 om 10:34

  Ik dacht dat dat aan mij alleen gebeurde, dat eeuwig `niet afmaken van dingen`! Zo is er bij mij een blauwe trui jaren, wel 20jaar, blijven liggen, tot ik hem aan iemand gaf die hem afmaakte. Dat zal jou niet overkomen, Mieke, hoewel ge`t u met die jacquard niet gemakkelijk maakt.
  Ik denk dat ge volgende winter heel trots zult zijn, en `k zou het dan wel op FB willen zien! Lieve

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooooh, wat leuk, dit doet me denken aan een trui die ik vroeger heel graag aanhad. Groen met paars. Exact dezelfde figuurtjes, maar dan ipv wit paars! Leuke post!!!
  Een gezellige dinsdag. xx

  BeantwoordenVerwijderen

xxx !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...