dinsdag 19 februari 2019

blog in de kijker: Foxs Lane


Terwijl wij hier afwisselend in de kou en somberte en vervolgens de lentekriebels zitten, is het aan de andere kant van de wereld hoogzomer.
Dat is een gegeven dat me altijd wat gefascineerd heeft. Ik vind het soms moeilijk te vatten dat de prominent aanwezige realiteit in onze contreien aan de onderkant van onze aardbol net helemaal anders is.




Dat onwerkelijke overvalt me vaak als ik de blog van Kate van Foxs Lane lees. Zij woont namelijk aan die andere kant van de wereldbol - in Daylesford Victoria in Australië - en illustreert momenteel rijkelijk aan de hand van uitbundig zomerse foto's hoe het aan hun kant gesteld is. 



Op de moment dat ik dit schrijf is het hier raar maar waar heerlijk lenterig weer. Ik geniet er erg van - loop zelfs af en toe giechelend  van plezier door het huis - maar natuurlijk is de lente er nog niet echt: het is nog veel te vroeg voor echte lente. En binnen enkele dagen is het wellicht terug grijs guur februariweer en zal ik weer reikhalzend uitkijken naar de komst van lichtere dagen.



Op zo'n momenten is de blog van Kate een waar paradijs voor mij: foto's vol kleurrijke bloemen, zonnige tuinen, korte mouwtjes en blote armen en zomers lekkers doen me dan dromen van de dagen die op komst zijn en liefst zo gauw mogelijk. 



Kate woont met haar man en 3 dochters in een boerderij vol appelbomen en kleurrijke bloemen, omring door mooie bossen.



Zij vertelt over haar dagelijkse leven op die mooie plek, maar de aantrekkingskracht van haar blog zit voor mij vooral in de foto's van wat mij een paradijselijke plek schijnt te zijn.



En in de kleurrijke breisels en de indrukwekkend schone houten kommen die zij die haar man maken ...



Wil je ook effe wegdromen uit de grijze winterdagen richting zomer? Laat je door Kate meevoeren naar zomers Australië! Dat kan trouwens ook via haar instagramaccount ...


Meer 'blogs in de kijker' hier of in de zijbalk van mijn blog ...
Alle foto's in deze blogpost zijn gemaakt door Kate van Foxs Lane en via embedding op mijn blog geplaatst . Door er op de klikken kom je op haar blog terecht.

1 opmerking:

Kan je niet reageren? Mail me! If you are unable to comment? Contact me!
bollekes.met.gaatjes.en.koordjes(at)gmail.com