vrijdag 29 december 2017

2017: mijn buitenlandse uitstapjes

Ik heb weer toffe plaatsen bezocht dit jaar: Ik vloog met mijn lief naar Napels en treinde op mijn eentje 2 weken naar Parijs.
Dat leverde onderstaande verslagen op.

Napels:

Galeria Umberto I en Piazza del Pebliscito
de laatste foto's
Napels by night
archeologisch museum
via San Sebastian en omgeving
museum Capodimonte
Pompeïi
wat straatfoto's
een straat vol kralenwinkels
miniprocessie en mariadevotie
monastero di santa chiara
Herculano
zicht op Napels

Parijs:

5 opmerkingen:

 1. Zucht! Wat een mooie foto's en wat een talent om het "juiste" te zien en dan ook nog precies goed vast te leggen! Jaloers! Nog heel veel oefenen en werk aan de winkel wat mij betreft. Om tussen al jouw foto's de 5 beste te kiezen? Dat moet helemaal onbegonnen werk zijn! Fijn eindejaar in Parijs en alle goeds voor 2018!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Maar ik laat echt niet alles zien: ik maak gewoon echt heel erg veel foto's en alleen de besten halen mijn blog. Er zit echt veel rommel tussen hoor. Ik ben al goed aan het feesten want Parijs is natuurlijk sowieso een feestje op zich ;). Jij ook een geweldig 2018!

   Verwijderen
 2. Prachtige fotoos, ik geniet er elke keer weer van. Ik ga ook maar weer eens een treinkaartje kopen voor twee dagen en een nachtje Parijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben erg jaloers op het feit dat je zo van al je tripjes gelijk een blogje hebt kunnen maken. Ook daarmee loop ik achter... ver achter.

  BeantwoordenVerwijderen