dinsdag 12 april 2016

meer gehaakte bellen ...

Naast de groene waarvan ik het patroon vrijdag voor jullie uitschreef, haakte ik nog 2 paar bellen met de mooie bolletjes garen van Ellen.
Deze vind ik zelf bijzonder geslaagd. Ik hou van deze kleurencombinatie en ze zijn lekker lenterig geworden. De hangers zijn 4 cm in doorsnede.
Ik haalde het patroontje uit een boek, en haakte in de laatste ronde een metalen ring mee. 


Deze vierkante bellen zaten al lang in mijn hoofd. Maar eerlijk is eerlijk : ze zijn eigenlijk te groot. Ik heb lang gezocht naar metalen vierkante framen voor dit ontwerp, maar ik had er toch liever wat kleinere gehad. De vierkanten meten 42 mm op 42 mm, maar op deze manier gedragen zijn ze natuurlijk veel langer.
Ik haakte er een granny in , het patroon ervan schreef ik hier eens uit.
Hetzelfde ontwerp maar wat kleiner : dat zou helemaal perfect zijn!


meer oorbellen en andere juwelen die ik maakte via deze tag ...

Follow

4 opmerkingen:

  1. Ook mooi deze twee! De groene zijn wel mijn favoriet, heb ze op een pinbord gezet. Draag geen oorbellen meer sinds ik een bril heb, wel jammer, maar het voelt dan te vol aan mijn hoofd. Maar je kunt er ook leuk één aan een ketting hangen als hanger.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die zijn ook weer mooi geworden. Leuk dat je er tutorials bij doet. Zelf draag ik geen oorbellen maar het is natuurlijk ook leuk ze voor iemand anders te maken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi! En zo kan je ook spelen met kleur en kan je ze precies aanpassen op je outfit!

    BeantwoordenVerwijderen

xxx !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...