dinsdag 7 april 2015

kringloopvondsten

Ik heb weer wat gesnuffeld tussen de elders afgedankte goederen in de kringwinkel en er deze pareltjes uitgehaald.
Deze 3 bordjes kostten samen 1,5 euro. 
Ik ben bijzonder verguld met het zeer kleine lieve bordje met bloemetjes en het bordje met romantisch tafereeltje kan ook opgehangen worden aan een muur.Ik heb het zeemzoete bordje met romantisch koppel al direct in gebruik genomen voor de paaseitjes van mijn mama die even fungeerde als assistente van de paashaas :) En er lagen zowaar pakketjes met kraaltjes !
De andere zakjes spraken me niet zo aan, maar hier zitten pareldruppelkralen in en die gebruik ik graag.
De rocailles die er bij zaten zijn miyuki's. Dat zijn rocailles van betere kwaliteit ( en dus duurder ) omdat ze van gelijke grootte zijn.
Heel dit pakketje betaalde ik 1,5 euro.


Hebben jullie nog toffe 2de handse dingen opgevist ?

Moois van ' Me'

7 opmerkingen:

 1. Ik doe het zelden of nooit naar de kringwinkel gaan maar zou het meer moeten doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! En voor bijna geen geld! :) Hier is het al een tijdje geleden dat ik nog naar de kringwinkel ben geweest. Tijdens de retrodag heb ik wel een toffe lap retrostof gevonden. Nu er nog iets mee maken. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zwijg stil! de laatste keer 7 boeken, 2 mandjes, 1 zwarte ruisrok en 1 donkergrijze dunne tuniek/kleedje. ik doe mijn best om niet te dikwijls te gaan. echt waar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als je geluk hebt en regelmatig in kringloopwinkels komt of op rommelmarkten kan je echt wel hele goede koopjes doen, ook jij vond dingen die echt de moeite zijn voor geen geld.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alsof het schaaltje voor de paaseitjes gemaakt is, past er gewoon helemaal bij! Ik mijd de kringloop, ik ga er alleen nog heen om spullen weg te brengen, in de opruimmodus hier, anders groeit het dicht ;) Maar stiekem zou ik best wel weer eens willen gaan neuzen.

  BeantwoordenVerwijderen