woensdag 7 januari 2015

' laat duizend cartoons verschijnen '


Want ongeacht wie er waarom achter zat, ongeacht hoe grappig, kwetsend of smakeloos grappen ook mogen zijn, dit doe je niet.
En als ik door dit te plaatsen mee kan helpen dit duidelijk te maken aan alle humorloze extremisten van welke strekking dan ook , dan doe ik dat met volle overtuiging.


Doe je mee ? 


ps : Wil je reageren ? : graag  !
Maar : alle  moslimhatende en racistische opmerkingen zullen niet geplaatst worden. Dit is geen zaak van moslims - moslims zijn trouwens  zelf de grootste slachtoffers van extremisten zoals ( wellicht , want op de moment dat ik dit schrijf is er nog niet zo veel geweten over de daders ) deze daders....

5 opmerkingen:

 1. Hier vind je alvast ook een goede: http://youssefkobo.wordpress.com/2015/01/07/de-pen-is-machtiger-dan-het-zwaard-enkele-reflecties-bij-de-aanslag-in-parijs/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. heel erg bedankt voor deze link !

   Verwijderen
  2. De cartoon in dat artikel op Youssefs blog past trouwens goed bij je laatste opmerking in p.s.

   Verwijderen
 2. De moslims zijn zéker zelf het grootste slachtoffer van deze extremisten. De verdraagzaamheid in Europa neemt hierdoor steeds verder af. Het is goed dat velen zo hardnekkig blijven vasthouden aan onze persvrijheid / democratie. Ik denk dat vrijheid van meningsuiting het enigste middel is om oorlog te voorkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke blog om te lezen! en zeker om weer terug te bezoeken ♥

  BeantwoordenVerwijderen

xxx !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...