donderdag 29 januari 2015

Gemaakt: ijskristallen en bellen

Ik vond dat ik nog eens moest moest werken met metaaldraad, tang en hamer en maakte onderstaande wire-bellen.
En ik nam ze ineens mee op wandel om gefotografeerd te worden op een bedje van ijskristallen, ik vond dat dat er bij paste ;) .

' Arwen ' 
Ik vind deze bellen wat ' elfs ', vandaar de naam...
Deze maakte ik met brasskleurige metaaldraad waar ik druppelvormige ornamenten van plooide en ik vond de glazen pareldruppels daar zo evident bij dat ik ze er maar aangehangen heb.
Zo simpel kan dat soms zijn :) .
Ze zijn iets groter dan 6 cm. 

' Arwen '


' Arwen '

' arena ' 
Ik was er eerst niet helemaal zeker van, vond ze wat te rommelig en onregelmatig. Maar na er een week mee rondgelopen te hebben en regelmatig gekeken te hebben in de spiegel ben ik nu toch overtuigd: ze zijn schoon en ze mogen bij mij blijven wonen want ik ga ze nog dragen !
En ik vind het een plezant concept, dit modelleke. de kans bestaat dat er nog zullen volgen :).
Deze maakte ik trouwens ook in brassmetaaldraad met paarsige en rozige blinkende rocailles die ik ooit eens ergens op een een rommelmarkt op de kop tikte. 
Ze zijn 5,5 cm lang.

' arena '
' arena '


Ik heb een reclame- en sponsorvrije blog en kreeg niks in ruil voor de aankoop van deze kralen. Ik kocht ze op eigen initiatief en betaalde de volle pot. / I have an add- and sponsor free blog and I bought these beads  at full price at my own initiative and without any form of compensation for writing this blog post. 
Lees dit voor mijn regels rond gebruik en copyright voor mijn ontwerpen/ More info about my rules for copyright on my designs.

6 opmerkingen:

  1. Prachtig deze oorbellen!
    Groetjes ut Ljouwert, Hendrika

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt supermooie oorbellen, echt wel mijn ding!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jouw elfenoorbellen bevallen me 100% ben zonet in je Etsy shop geweest, de prijs valt ook mee, ik wil ze bijgevolg graag kopen, Doet ik het via Etsy? Of woon je toevallig in de buurt (dat zou al erg moeten lukken).

    Ook erg mooi gefotografeerd zo in de natuur, waarschijnlijk draagt dat extra bij tot hun schoonheid (ik hoop dat ze hier bij mij in huis er even mooi uitzien :) )

    BeantwoordenVerwijderen

Kan je niet reageren? Mail me! If you are unable to comment? Contact me!
bollekes.met.gaatjes.en.koordjes(at)gmail.com