donderdag 29 januari 2015

ijskristallen en bellen

Ik vond dat ik nog eens moest moest werken met metaaldraad, tang en hamer en maakte onderstaande wire-bellen.
En ik nam ze ineens mee op wandel om gefotografeerd te worden op een bedje van ijskristallen, ik vond dat dat er bij paste ;) .

' Arwen ' 
Ik vind deze bellen wat ' elfs ', vandaar de naam...
Deze maakte ik met brasskleurige metaaldraad waar ik druppelvormige ornamenten van plooide en ik vond de glazen pareldruppels daar zo evident bij dat ik ze er maar aangehangen heb.
Zo simpel kan dat soms zijn :)
Ze zijn iets groter van 6 cm en ik heb ze in mijn etsyshopje gezet omdat ze echt wel aan een stel mooie oren horen te bengelen ... 


' arena ' 
Het bovenste paar ontwierp ik zelf, maar deze rechthoekige wirebellen baseerde ik op een bestaande tut. Als je dat ook eens wil doen : hier kan je hem vinden.
Ik was er eerst niet helemaal zeker van, vond ze wat te rommelig en onregelmatig. Maar na er een week mee rondgelopen te hebben en regelmatig gekeken te hebben in de spiegel ben ik nu toch overtuigd : ze zijn schoon en ze mogen bij mij blijven wonen want ik ga ze nog dragen !
En ik vind het een plezant concept, dit modelleke. de kans bestaat dat er nog zullen volgen :)
Deze maakte ik trouwens ook in brassmetaaldraad met paarsige en rozige blinkende rocailles die ik ooit eens ergens op een een rommelmarkt op de kop tikte. 
Ze zijn 5,5 cm lang

6 opmerkingen:

 1. Prachtig deze oorbellen!
  Groetjes ut Ljouwert, Hendrika

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt supermooie oorbellen, echt wel mijn ding!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jouw elfenoorbellen bevallen me 100% ben zonet in je Etsy shop geweest, de prijs valt ook mee, ik wil ze bijgevolg graag kopen, Doet ik het via Etsy? Of woon je toevallig in de buurt (dat zou al erg moeten lukken).

  Ook erg mooi gefotografeerd zo in de natuur, waarschijnlijk draagt dat extra bij tot hun schoonheid (ik hoop dat ze hier bij mij in huis er even mooi uitzien :) )

  BeantwoordenVerwijderen

xxx !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...