donderdag 11 september 2014

Gemaakt: nazomerbellen....

Zijnde : 

"de gouden veeg"
Ik vond dit zeer mooie kralen - tubevormig, doorzichtig, mooi warm rood binnenin en een veeg goud erover -  maar kocht er maar 2 van omdat ik niet zo goed wist wat ik er allemaal mee zou kunnen doen.
Ik gaf ze een gouden voetje - geen echt goud natuurlijk, maar wél een voetje...
Samen met goudkleurige haakjes zijn ze 55 mm lang.

"de gouden veeg"

"den dreihoek"
Soms zie je het ineens: bij deze driehoekige kralen had ik dat toch. Al zeer veel jaren liggen die in mijn kralencollectie geduldig te wachten tot ze eens opgemerkt worden en ineens vond ik de combinatie met die gele roosjes zo vanzelfsprekend dat ze binnen een paar tellen al klaar waren.
Dus : glazen mintgroene driehoekige kralen, met kleine gele facetkraaltjes ( ook glas ) en een hangertje met een geel resin roosje aan brasskleurige haakjes.
Deze bellen meten ook 55 mm.

"den dreihoek"

"kanten parel"
Koper en parels, dat gaat zo goed samen! Het was wat zoeken en improviseren om een manier te vinden om de pareldruppels - mét kapje en extra mooi gemêleerd gefaceteerd glaskraaltje bovenaan -  in deze prachtige grote koperen ornamenten te krijgen maar uiteindelijk konden ze er net tussen en het resultaat mag er wezen .
Deze bellen meten 7 cm.

"kanten parel"

"summer forever"
Tja, veel hebben deze kralen niet nodig om mooie bellen te worden: gele glasdruppels met bloemetjes in wit en rood. Ik stak er alleen nog een rood tolletje bovenop en ze kregen koperen haken en klaar is kees... 
Ze zijn 45 mm lang.


"summer forever"

"sunset"
Deze zag ik al helemaal voor me maar uiteindelijk zijn ze toch nog anders geworden dan ik me had voorgenomen: dat blauw zat er in mijn oorspronkelijk plan niet bij, maar zo doen deze bellen  hun naam alle eer aan vind ik.
Allemaal glas en met zilverkleurige haken...
Ze zijn 55 cm lang.


"sunset"

Ik heb een reclame- en sponsorvrije blog en kreeg niks in ruil voor de aankoop van deze kralen. Ik kocht ze op eigen initiatief en betaalde de volle pot. / I have an add- and sponsor free blog and I bought these beads  at full price at my own initiative and without any form of compensation for writing this blog post. 
Lees dit voor mijn regels rond gebruik en copyright voor mijn ontwerpen/ More info about my rules for copyright on my designs.


4 opmerkingen:

Kan je niet reageren? Mail me! If you are unable to comment? Contact me!
bollekes.met.gaatjes.en.koordjes(at)gmail.com