dinsdag 30 september 2014

de mooiste foto's uit mijn tuin - september 2014

Als na een dorre grijze winter het eerste groen letterlijk terug de kop opsteekt, ben ik er als de kippen bij om elk centimetertje dat boven de grond komt vast te leggen op foto.
De eerste bloemekes - vaak blauwe druifjes - worden van alle kanten gefotografeerd en zo voor de eeuwigheid bewaard.
Maar op het einde van de zomer is mijn fotografie-enthousiasme een pak minder - al die schoonheid went een beetje, al blijft het genieten natuurlijk - dus heb ik deze maand eigenlijk niet zoveel foto's gemaakt van wat er groeit en bloeit in mijn tuintjes .
Er kruipt ook vanalles in mijn tuin trouwens, de spinnenpopulatie is op zijn hoogtepunt momenteel en ik heb er veel plezier in deze kriebelende wriemelende tuinvriendjes te observeren. Ik heb er zelfs een nieuwe vriendin bij ! Madame arabelle ! Maar daarover vertel ik later wel eens wat meer...

8 opmerkingen:

 1. Wat een fijne foto's! Echt heel erg mooi!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De herfst kan ook mooi zijn in de tuin hé. Die beestjes zijn wel mijn vriendjes niet, ik haat het dat ik niet normaal door de tuin kan gaan maar continu spinnenwebben moet ontwijken. Knap om zien dat wel, maar die spinnen, brrrr

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's!! De spinnen heb je er ook heel goed op gekregen. Dat vind ik nog altijd een hele kunst. De eerste is mijn favoriet, wat een tederheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superb photos! Love the garden spiders.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. These are all amazing, the spider is so clear and detailed

  Mollyxxx

  BeantwoordenVerwijderen