woensdag 30 juli 2014

Mon Mol Martre editie 2014 : komen jullie ook ?

Tja, ik blijf wat in de parijse sfeer maar deze keer ga k dat effe opzoeken in de stille kempen  - die dan effe minder stil is.
Toch in Mol.
Komend weekend ...
Want dan sta ik alreeds voor de 3de keer op rij met geluk te genieten van de passage van al dat schoon volk dat ongetwijfeld erg veel complimenten te geven heeft als ze onze werkjes zien en die een goed gevulde portemonnee bij hebben ;) Ik sta er dan ook  juwelen te maken ( ik denk dat ik dan eens een ketting ga haken, da's lang geleden en daar hoef ik niet mijn hele kralenvoorraad voor mee te sleuren  dan ) en te tetteren met mijn medekraamgenote.
Hopelijk droog, in een zacht zonnetje, met af en toe een verkoelend briesje...Heb je zin om ook af te komen ? Kom dan zeker eens dag zeggen !
Da's altijd spannend, zowel voor mij als voor jou !

Zo'n markt is wel plezant -  zeker met geluk erbij  (geef nu toe, wat is er nu plezanter dan in het gezelschap te mogen vertoeven van iemand die zich ' geluk ' noemt , mooi toch! )  -  maar ik steek liever mijn tijd in bellen en andere dingen maken  dan dat ik voortdurend het land afdweil van markt naar markt. Maar zo 1 keer per jaar mag dat wel eens.
Dus : het is dan wel dé gelegenheid om mijn bellen en ander moois eens live te bekijken want op andere momenten doe ik dat niet !

Wil je de sfeer eens opsnuiven van voorbije jaren, dan vind je hier de verslagen die ik er toen over schreef.

En op dit evenement op facebook kan je aanduiden of je er ook zal zijn  

Tot in Mol allemaal ! 

2 opmerkingen:

  1. Ik ga proberen dit jaar eens langs te komen (vorige edities was ik steeds te laat, ondanks alle reclame, slaagde ik er steeds in het te vergeten)

    BeantwoordenVerwijderen

xxx !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...