zaterdag 15 maart 2014

Big blind date

Big blind date

Dat is wat ik vorig weekend deed...
Ik had een rendez-vous met een hoop bloggende dames en een paar heren in de Wasbar in Antwerpen.
Big blind date

Bij de inschrijving aarzelde ik wat : als ik de deelnemerslijst bekeek voelde ik me al op voorhand een vreemde eend in de bijt : ik ben geen jonge hippe mama met een naaiblog namelijk...
Maar ik dacht, dat gaat wel over eens ik er ben ...

Big blind date

Niet dus, ik bleef me heel de tijd een vreemde eend in de bijt voelen  maar dat stoorde me niet :).

Big blind date

Ik had interessante ontmoetingen, at dingen die ik achteraf gezien liever niet gegeten had (maar dat lag niet aan het eten: dat was goed), zag mooie stofjes die ik braaf liet liggen en hippe dames (omgekeerd klopte  ook : hippe stofjes en mooie dames), kreeg een presentatie over hoe ik geld zou kunnen verdienen met mijn blog als ik dat zou willen (wat niet het geval is) kreeg nog wat spulletjes mee en ... ging vroeg naar huis.

Big blind date

Een paar uur later was duidelijk waarom ik me niet zo in mijn element voelde : ik hernieuwde - dik tegen mijn goesting - mijn kennismaking met het eten van die avond en ik ben er nog niet helemaal van bekomen. Een smerig buikgriepbeest bleek me in de greep te hebben en dat verklaarde mijn gebrek aan energie, mijn hoofdpijn, mijn overgevoeligheid aan het lawaai van 70 taterende dames en  mijn snel verdwijnen. 
( ondertussen gaat het al een pak beter trouwens ) .

Big blind date

Het was met andere woorden voor mij niet de juiste moment voor een vrolijke spannende blind date, wat niet wegneemt dat ik blij ben dat ik er was, dat ik vind dat Soetmin dat fantastisch heeft georganiseerd, en ik hopelijk volgende keer blaak van gezondheid zodat ik iedereen naar hartenlust de oren van het hoofd kan kletsen.
En ondertussen geniet ik van de blogs van de dames die ik er tegenkwam.

Oh : en een dikke merci Soetmin !  


8 opmerkingen:

 1. Hé, wat jammer dat je ziek was. Volgende keer hopelijk blakend van gezondheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat je er niet ten volle van kon genieten omdat je je niet lekker voelde. Je hebt in ieder geval mooie foto's genomen. Ik was er ook, mijn verslag staat vanaf vandaag ook online maar er komt nog een vervolgverslag. Mag ik misschien jouw foto's lenen ? Uiteraard met verwijzing naar jouw blog. Alvast bedankt. Indien je het toch niet wenst? Even goede vrienden hoor.
  Lieve groetjes,
  CreativEls
  http://koekjehaakjemaakje.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat jammer dat je ziek werd!
  Better luck next time!

  En heeeel graag gedaan hoor!
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed dat je toch bent gegaan. Ik moet me ook altijd ertoe zetten. A.s. donderdag bijvoorbeeld heb ik "schoolreis" naar de Creativa in Dortmund. :) Dat is vast superleuk, als ik er eenmaal ben.
  Beterschap verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog één van de blogsters die ik niet gezien heb ... En buikgriep: dat is nooit leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Niet leuk die buikgriep :( En dan nog net op het moment van een blogevent (let op het gerijm;)) Ik heb nog nooit zo een blogevent meegemaakt, 8 maart is er een brunch voor wie deelnam aan boostyourpositivitychallenge. Maar ik denk dan ook dat zijn precies allemaal jonge madammekens met een kookblog of een naaiblog, ga ik daar wel tussen passen? Ik praat ook niet zo makkelijk met mensen die ik niet ken. Ik weet nog niet of ik het nu wel of niet ga proberen. Nog wat tijd. Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Verkeerd gelezen, ik dacht dat je dit jaar naar deze blogmeeting ging, was een blogpost van vorig jaar....

  BeantwoordenVerwijderen