donderdag 19 december 2013

schoon Gent

Ik had weer eens vergadering op verplaatsing, op een vrije dag dan nog.
Gelukkig alleen in de voormiddag, dus nam ik de gelegenheid te baat om de rest van de dag eens op een ander door te brengen.
In Gent.
Alwaar ik al enkele stappen na het verlaten van de vergaderlocatie ( die ik slechts moeizaam had gevonden want ik loop echt altijd verloren in Gent ) op een plezant museum stootte waar ik later wat meer ga over vertellen.
En alwaar ik de rest van de dag foto's maakte van een Gent dat volop in kerstsfeer gedompeld is.


Als ik in Gent kom, spring ik altijd in onderstaand winkeltje binnen : ze hebben daar Aziatische cadeauartikelen ( volgens spellingscontrole wordt dat zo geschreven ) en een kleine maar fijne selectie kralen waar ik er een paar  ^) écht maar een paar ! - van mee naar huis nam :)
De binnenstad van Gent is autovrij en dat vind ik ZOOOOOOOOOOO tof !!!!!!!!!!!


lekker relaxen in een zalige zetel met mooi uitzicht en een tas earl greythee met melk in een café in de oude vismijn.6 opmerkingen:

 1. Ben je zeker dat je alle kralen hebt gezien in Phulkari? Middenin de ruimte staat een kast waarop vaak sjaaltjes en deurknoppen liggen. Die zit ook bomvol! Dat ontdekte ik de laatste keer dat ik er was.
  Mooie sfeerfoto's maakte je.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja zenne ! ik heb er daar ook een deel uitgezocht : kleine handige koperen en brassmetalen kraaltjes die leuk zijn als tussenkraaltjes. De rest van hun aanbod in kralen is ook erg mooi maar ik heb al zoveel kralen dat ik me maar wijselijk heb ingehouden :)

   Verwijderen
 2. Ik ben nog nooit in Gent geweest maar het ziet er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me een heel gezellig uitstapje zo te zien. Prachtige foto's, die van die schaatsen vind ik echt geweldig.
  Het wordt tijd dat ik ook nog eens zo'n uitstapje ga doen, nu alleen nog de tijd er voor vinden

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mmmmmm neuzekes ....ik ken het stalletje, en veel mooie fotoos ....herkenbaar...vorige week er nog en wandeling gemaakt met dochterlief en kleindochterlief ...die in Gent wonen ...mooie stad

  liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen

xxx !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...