dinsdag 14 december 2010

Simon's Cat in 'Santa Claws'

Om te beginnen wil ik jullie de weg wijzen naar mijn give away waar ge zeer schoon oorbellen kan mee winnen ( al zeg'k het zelf ) ...


En verder wil ik jullie laten meegenieten van dit kerstgerelateerd 'simon's cat'-filmpke. Ik vind dat altijd zo'n grappige filmpjes en duidelijk gemaakt door een katteneigenaar want hij kan altijd zo herkenbaar het gedrag van katten weergeven.
Ik heb geen kat meer en ik heb nog nooit een kerstboom gezet, maar volgens mij is dit precies wat er gebeurt als je een kat bij een kerstboom zet.
herkenbaar poezenliefhebbers ?6 opmerkingen:

 1. HaHa, heel herkenbaar..
  In september een kitten gered en die
  vind de boom prachtig..
  Express onbreekbaar spul onderin maar
  dat maakt niet uit want hij klimt er
  gewoon in..
  Ander kant is wel dat ik volgend jaar
  heerlijk kan shoppen voor nieuwe ballen..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. vandaag een van de mijne ook zo betrapt ... ze was al aan het sleuren aan de draad rond de pakjes ... maar o zo schattig natuurlijk !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De dochter is ook zot van die filmkes, en nog meer van haar katten. Ze heeft de bollen geteld, eens benieuwd hoeveel er na de grote kattenspeeltuin nog over blijven ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. FAN!!! ik ben daar supergrote fan van!!!
  Hij is zo lachen en geweldig en simplen doch sterk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik herken het volledig: heel onze boom hangt vol met plastic en isomo ballen en maar goed ook! Het favoriete klimrek hier in huis momenteel! Alleen gooit ze nog niks met opzet eruit ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toen ik nog een kat had (ik heb 2 katten gehad, de ene is vergiftigd door één van de buren toen hij 6 was, de andere is vorig jaar in de sneeuw spoorloos verdwenen :'( ) waren beide eigenlijk vrij onverschillig tegenover de kerstboom.
  Het was wel geen echte, dus misschien daarom, maar wij hadden ook even gevreesd voor een ravage, vooral van de tweede, want dat was toch wel een speelvogel. Maar geen miserie, dus.

  Maar Simon's Cat is fantastisch. Ook een fan dus :D

  BeantwoordenVerwijderen

xxx !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...