zaterdag 21 augustus 2010

Versatile Blogger Award
Ik kreeg van clara van crochetroom de Versatile Blogger Award. Het is mijn eerste en ik weet niet zo goed hoe het werkt...

Ik heb de afbeelding dan maar opgeslagen op mijn pc en hier geplaatst en de uitleg erbij gekopieerd . Als ik het niet juist gedaan heb, moet je het maar laten weten : dan weet ik het voor een eventuele volgende keer !

'Much appreciated and in keeping with the program, I am to answer 7 random facts about myself.
...
I now pass this award on to the following who should grab it, post it and pass it on to another 15!'


Ik moet dus blijkbaar 7 dingen vertellen over mezelf... Hier gaan we dan ...

1. Ik ben een nachtuil en da's soms lastig want de rest van de samenleving is daar niet op voorzien;) : ik krijg het meeste energie en de meeste inspiratie na middernacht... Maar die nachtelijke uurtjes vind ik wel zalig !

2. Ik kan het niet laten om kommen te kopen : ik heb er al in verschillende maten, kleuren en soorten en ik moet steeds op mijn tanden bijten om er niet nog bij te kopen ( zo'n leuke polkadotkommen bijvoorbeeld ! Lijkt me wel wat ! ;) ) . Ik gebruik ze ook want ik eet ook graag ' vanalles door elkaar gehutseld' : slaatjes, stoofpotjes, maaltijdsoepen... Heerlijk !

3. Ik heb sinds een paar jaar een rijbewijs maar ik gebruik het niet (meer). Ik heb zelf nog nooit een auto gehad en ik verplaats me hoofdzakelijk met de fiets : alleen als het echt te ver is, mijn fiets stuk is of het te glad is buiten neem ik het openbaar vervoer.

4. ik draag nooit strings want ik vind dat lelijk en vooral erg vervelend !

5. feminisme is voor mij geen scheldwoord of ouderwets : ik ben feministe , ben daar trots op en ik denk dat we nog veel werk hebben - ook in onze westerse samenleving - om de situatie van vrouwen te verbeteren.

6. Ik ben gek op lippenstift, liefst knalrode. Tegenwoordig draag ik het weer bijna dagelijks.

7. ik ben wel bijna 43, maar stiekem ben ik nog maar 25 , en soms zelfs 15 ;)Zo !
En nu nog doorgeven aan 15 anderen !
Dat lijkt me niet simpel want hoe weten die dat dan ? Maar ik zal toch een lijstje plaatsen en we zien dan wel ;)

violetmoon
het kabinet
homemade by nancy
het freubelmeisje
freubeldingetjes
kim vertommen
cobosjewels
redostrike
bddesigns
made by mi
inge
moments
saga suus
tie-ne
nicollie

5 opmerkingen:

 1. Hoi, wat leuk om dat allemaal van je te lezen!!! Ik herken er wel wat in ;-) En dank je wel voor het krijgen van de Award. Ik zal even kijken wanneer ik hem plaats, want ik heb pas zo'n soort Award gekregen, maar ik ben er zeer zeker blij mee!!! Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! En ook bedankt voor de award. Maar wat moet ik dan juist doen... ook die award posten, 7 dingen over mezelf vertellen en dan 15 anderen aanduiden?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik denk het wel : zo heb ik het ook gedaan. Maar ik ben nog niet genoeg thuis in blogland om het zeker te weten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yes Mi, you guys are doing it right and then you can show your award but also put it on your page for good for all to see. It's a nice pat on the back for all of us.

  BeantwoordenVerwijderen

xxx !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...