maandag 12 februari 2024

Parijs: een portie street art

Parijs: een portie street art

Parijs is een onuitputtelijke bron voor fijne en minder fijne street art. Elke keer als ik er kom, zie ik er weer ander moois. Het vosje was deze keer mijn favoriet, al waren ook de elfen aan metrostation Lamarck-Calaincourt erg geslaagd.


Parijs: een portie street art

Veel uitleg behoeft al die straatkunst wat mij betreft niet. Kijk maar gewoon mee naar wat ik er afgelopen zomer fotografeerde: 

Parijs: een portie street artParijs: een portie street artParijs: een portie street artParijs: een portie street artParijs: een portie street artParijs: een portie street artParijs: een portie street artParijs: een portie street artParijs: een portie street artParijs: een portie street artParijs: een portie street artParijs: een portie street artParijs: een portie street artParijs: een portie street artParijs: een portie street artParijs: een portie street artParijs: een portie street artParijs: een portie street artParijs: een portie street artParijs: een portie street artParijs: een portie street artParijs: een portie street artParijs: een portie street artParijs: een portie street art

Meer street art in Parijs op deze pagina ... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Kan je niet reageren? Mail me! If you are unable to comment? Contact me!
bollekes.met.gaatjes.en.koordjes(at)gmail.com