vrijdag 12 juli 2019

Op vakantie!


Yes! het is zover! Mijn jaarlijkse zomervakantie! 5 weken!
Ik was onlangs zo eens aan het terugscrollen op mijn blog en las ergens een stukje van lang geleden (ik vind het niet direct terug) waarin ik vertel dat het al 5 jaar geleden was dat ik nog eens op reis ging.
Tijden zijn precies wel veranderd ten huize Mie en dat vind ik erg fijn.
Want na mijn uitstapjes van dit jaar naar Parijs, Kreta en terug Parijs, trek ik deze zomer alweer - op mijn eentje - 12 dagen naar Parijs en plak ik er ook nog eens een paar dagen Londen tegenaan met mijn lief. En ook na de vakantie stop ik niet met reizen: in de nazomer trek ik dan alweer een paar dagen naar Amsterdam met mijn moeder. Vroeger bracht ik mijn vakantie vooral door in mijn tuintje. Ook dat vond ik zeer aangenaam. De laatste jaren mis ik soms de rust van die zomers. Maar ik geniet op deze moment in mijn leven toch net iets meer van mijn stapjes in de wijde wereld.Om mezelf de kans te geven om er ten volle van te genieten, zal het hier op mijn blog wat rustiger zijn. Ik weet nog niet hoe ik het juist ga aanpakken. Ik zal wel zien.Mijn huidige plan is om wel te bloggen, maar voor de komende maanden zodat ik al wat blogpostjes heb klaarstaan. Maar misschien kan ik het toch niet laten om af en toe iets op mijn blog te smijten. Ge zult dat dan wel zien. Wil je toch graag af en toe iets van me zien en lezen, kijk dan op mijn instagram. Ongetwijfeld zullen daar wel regelmatig berichtjes op verschijnen. En heb je nog tips voor Parijs, Londen of Amsterdam: laat maar komen.
Fijne zomer allemaal en tot later!
6 opmerkingen:

 1. Mooie vooruitzichten. Heerlijk om zo lang naar Parijs te gaan. Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tip voor Amsterdam: Eerst naar het huis van van Rembrandt gaan en daar de demonstratie verf maken volgen. Pas daarna naar het Rijksmuseum om zijn schilderijen te bekijken. Je bekijkt ze met heel andere ogen nu dat je weet hoe de verf gemaakt wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige foto's. Ik lees mijn blogs ook weleens terug en verbaas mij dan vaak. Mooi dat bloggen, maar even afstand geeft ook weer nieuwe inspiratie. Heel veel plezier, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil je een hele fijne vakantie wensen.

  BeantwoordenVerwijderen