dinsdag 20 december 2016

tip: lunchen en vintage kleren kopen in Borgerhout: chillbox


Ik hou van tweedehandse spullen, snuister graag in winkels waar ze vintage verkopen en snol op rommelmarkten graag tussen de rommel op zoek naar onverwachte schatten .


Ik vind het dan ook zeer plezant dat er op de Turnhoutsebaan in Borgerhout een klein gezellig winkeltje is bijgekomen waar ge reeds gebruikte maar afgedankte kleren kan vinden voor een spotprijsje.


Tijdens een lunchpauze vielen ik en enkele collega's het winkeltje binnen omdat we wisten dat je er niet alleen kan graaien tussen de kleren, maar ook kan lunchen met soep of pannenkoeken of gewoon met zelf meegebrachte boterhammen ( serieus: waar mag dat nog tegenwoordig! Is dat niet tof? )


Vermits ik echt altijd mijn fototoestel bij heb en me in een zoet suikerbonendecor bevond duurde het niet lang alvorens ik foto's aan het maken was :) .
En die collega's vinden dat zelfs niet erg, lucky me!


Uiteraard heb ik er ook lekker geluncht en ben ik op zoek gegaan naar iets dat me paste. En ik had geluk: ik vond een mooie donkerblauwe trui met lederen riempjes voor maar 3 euro en dat terwijl ik net toe aan wat meer warm wintergerief!


In Chillbox  kan je  ook oude kleren binnen brengen - zonder vergoeding maar dat vind ik niet erg: als het maar goed terecht komt ipv bij het afval verzeild geraakt - en hetgeen niet verkocht wordt gaat naar een goed doel.


Voor de creatieve zielen geven ze er ook regelmatig workshops.


Wil je er ook eens naar toe?
Je vind chillbox hier:


PS Ik heb een reclmae- en sponsorvriije blog. Ik schrijf deze blogpost op eigen initiatief en zonder enige vorm van vergoeding. Meer info hier. 
Follow

3 opmerkingen:

  1. Wat een gezellig winkeltje. Heerlijk om rond te struinen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh dat is een toffe winkel. Met die kasten, het meubilair, de kleerhangertjes aan de muur... En dat je er kunt lunchen en zelfs je eigen lunch mee mag nemen maakt het nog leuker. (Ik zou toch wel gaan voor die pannenkoek :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik denk dat ik weet wat ik morgen ga doen :)

    BeantwoordenVerwijderen