dinsdag 8 maart 2016

kadootje!Kelly van Ma Vie en Vert was jarig en gaf daarom 2 zelfgemaakte 'lienes' weg.
Omdat ik een kattengek ben en mijn sterrenbeeld leeuw ascendant leeuw is ( geloof ik niet in hoor, maar ik hou van leeuwen want dat zijn grote katten ;) ) besloot ik mijn kansje te wagen voor het tijger- en leeuwenexemplaar.
En ik won het nog ook begot ! 
Blij dat ik ben jom!
Kijk maar eens goed hoe mooi dat is en ook hoe handig met al die zakjes en tussenvakjes ! 
Bij deze wens ik Kelly nog eens een zeer gelukkige verjaardag en een héél dikke merci ! En ik geef ze ook nog een grote pluim want de tas is schoon en goed gemaakt ! 


En vermits ik het hier nu toch heb over kadootjes wil ik ineens nog eens mijn eigen weggever van de maand in de aandacht zetten. Ik geef namelijk deze oorbellen weg via deze blogpost ( dus niet hier ! ) en vermits er nog niet zo veel deelnemers zijn maak je heel veel kans om ze te winnen ;)En tenslotte nog een oproep aan ' Liesbeths ' : zij won mijn weggeverbellen van de maand januari maar heeft nog niet gereageerd. Liesbeths , ik kan je niet bereiken want er is geen mailadres verbonden met je account. Kan je me een mailtje sturen met je gegevens ? Als dat nog niet is gelukt tegen half maart geef ik de bellen van januari aan iemand anders weg ....


Follow

3 opmerkingen:

 1. Altijd leuk om te winnen, gefeliciteerd met je prijs. Leuk is ie!
  Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige tas heb je gewonnen en die leeuwen zijn echt zo schattig....

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een verdraaid mooi tasje. Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen

xxx !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...