dinsdag 21 juli 2015

oorbellen

Deze bellekes had ik nog liggen, klaar om gefotografeerd te worden. En ondertussen maakte ik ook al een nieuwe lading.
YIHAAAA
vakantie = plezant !

Ik maakte de koningsblauwe fimoschijfjes in deze bellen zelf : da's poepsimpel en ge kunt daar mooie dingen mee maken vind ik. Samen met goudkleurige onderdelen krijg je deze vederlichte bellen ...
Ze zijn 5 cm lang.
Ik gebruikte er nieuwe oorhaakjes bij : door de vorm van deze haakjes hangen de bellen echt recht onder je oorlelletjes.


Een mooie witte vierkante glaskraal - ze lijkt wel van porselein - met een flosje van brasskleurige ketting en een klein gemêleerd gefaceteerd glaskraaltje.
Ik fotografeerde deze bellen in de speeltuin in het park. Deze boomstronk ga ik nog gebruiken voor foto's denk ik ;)
De bellen zijn 6,5 cm lang.


Een tijdje geleden verfde ik deze houten rondelletjes met wat acrylverf. Ik vind het zelf niet zo geslaagd omdat er ook verf hangt op plaatsen waar dat niet de bedoeling was.Ik had er plakband op geplakt om het deel dat onbedekt moest blijven af te schermen, maar dat gaf blijkbaar toch geen mooie gladde lijnen. 
Toch ben ik wel content met het concept op zich. Misschien probeer ik het nog wel eens een keertje, maar dan wat zorgvuldiger.
Deze bellen zijn 4 cm lang.


en deze zijn 5 cm lang...


Zo
dat was het dan weer voor deze keer ;)

Follow

1 opmerking:

  1. Leuk! Vooral die met de witte vierkante kraal vind ik mooi. De combinatie van dat strakke witte met dat frummelige van die kettinkjes :-).

    BeantwoordenVerwijderen

xxx !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...