donderdag 25 april 2013

blog in de kijker en nieuw speelgoedje ! : poepeklets

Tegenwoordig ligt er een nieuw speelgoedje op mijn nachtkastje.
En hoe dat gekomen is zal ik eens haarfijn voor jullie uit de doeken doen...
Als ge een haarfijne beschrijving verwacht van wat ik er allemaal mee doe ben je er aan voor de moeite want die komt er niet ;)
Al zal ik er natuurlijk wel iéts over vertellen.
En als ge u wat ongemakkelijk voelt bij het onderwerp of wat preuts bent : daar is niks mis mee, maar lees dan niet verder !
Een tijdje geleden belandde ik bij een tv-programma dat sex@canvas heet en waar ik aangenaam door verrast werd.
Sex is plezant, moet van mij ook niet verstopt worden :  ik kan tegen een blote kont en tiet , maar ik hou niet van de manier waarop over seks 'gepraat' wordt in de media : op internet is het gewoon te platvloers om plezant te zijn spijtig genoeg, en in de vrouwenblaadjes is het te tuttig. 
Sex@canvas vond ik wel goed : gevarieerde thema's en op een normale manier uitgewerkt.
Geen abnormale kirrende en hijgende vrouwen met rare teutmondjes, maar ook geen saaie professor die semi-wetenschappelijk op ernstige toon een uitleg kwam doen.
Soit, voor zover mijn enthousiasme over sex@canvas. Ik weet niet of de reeks al afgelopen is maar je kan ze ongetwijfeld opnieuw bekijken via hun website of via de rode knop of zo? ( ik heb geen digitale tv dus ik weet niet wat er achter die knop zit, klinkt altijd zo intrigerend :) ! ) 


Op de aflevering die ik zag kwam een koppel aan het woord dat vertelde dat ze een blog hadden waar ze hun bevindingen beschreven met erotisch speelgoed; Zelf blogdame zijnde was ik natuurlijk benieuwd en ben ik direct gaan kijken... Hoezoudtgezelfzijn ! 
Ik kwam op de plezant blog ' poepeklets ' terecht : een blog vol reviews van erotische artikelen, nieuwtjes op vlak van erotiek, hier en daar een mooie foto, plezante verhaaltjes en op die moment juist een give away van een plezant speelgoedje... 
En ik deed daaraan mee...


mijn nachtkastje...


Ik was zeer aangenaam verrast door de smaakvolle inhoud van de blog  en was nog aangenamer verrast toen ik een mailtje kreeg waarin stond dat ik de gigi lelo zowaar gewonnen had :)
Zelden keek ik met zoveel nieuwsgierigheid uit naar iets dat ik won ;)
( en mijn lief ook ;) )


Niet dat ik zo'n speelding nog nooit gehad of gezien had, maar als je dat wint is dat toch anders

En het moet gezegd : deze vind ik wel héél erg mooi.
( daarom dat hij op mijn nachtkastje mag blijven liggen ;) )
Dat bleek ook in realiteit zo te zijn, niet alleen op de foto.
Geen nagemaakt mannelijk geslachtsorgaan in afmetingen die in realiteit niet bestaan in kleuren die niet erg realistisch zijn ( of wel maar die zijn dan nog afschuwelijker vind ik ) waardoor dat ding wellicht wel plezant maar niet erg aantrekkelijk is als je het voor je ziet staan.
Deze is strak gestyleerd en is te krijgen in plezante felle kleuren en doet in de verste verte niet aan mannelijke onderdelen denken ( en als dat bij jou wel het geval is zou ik me erg ongerust maken over de man in kwestie zijn gezondheid ;) ) !.

Niet alleen de design is tof, ik hou ook wel van electrische toestellen met oplader ipv batterijen.

Dames : als je tot de generatie behoort waaraan in reclame werd wijsgemaakt dat een vibrator diende om je pijnlijke nek te masseren : ik héb dat geprobeerd en dat werkt écht niet ;)
De aan/uitknop heb ik nog niet echt onder de knie; Misschien moet ik echt eens de gebruiksaanwijzing lezen ( m(i)e : dat zit er niet voor niks bij zenne ! )
Er zitten 5 verschillende standen op (  waarvan eentje een beetje het geluid maakt van mijn wekker waardoor ik dat standje niet al te aantrekkelijk vind, maar er zijn er nog 4 andere )  en je kan ze in intensiteit varieren.
Het ding kan ongelooflijk hard trillen, maar echt ongelooflijk hard !  en ja ! ik bevestig ! : als je dat op de juiste plaatsen laat gebeuren dan doet dat iets ja.... Veel ietsen zelfs ja...  Heel veel plezante ietsen zelfs.
Maar tot zover de details ;) . ( spijtig hé ! )
Hij is niet erg groot trouwens, dat kan je zien op de foto waar ik hem in mijn hand heb.
Als ge nu door dit te lezen goesting hebt gekregen om hem ook uit te proberen : nee ge moogt de mijne niet lenen
maar je kan hem hier kopen. Het wordt je in een diskrete verpakking toegestuurd. Ik kan dat bevestigen :  Mijn postbode deed niet raar toen hij het pakje moest bezorgen ( eerlijk is eerlijk : ik was niet thuis en moest het naderhand gaan afhalen bij de gazettenwinkel en ook die mensen deden niet raar :) )


En ga zeker eens lezen bij poepeklets!
Een blog waar op zo'n aangename manier wordt geschreven over het erotische deel van ons bestaan verdient veel aandacht, al was het maar als minimaal tegenwicht tegen de manier waarop daar meestal over geschreven wordt op internet !
En ge gaat het plezant vinden !
en interessant !
en wie weet nog veel meer !
ik vond dit bijvoorbeeld een plezante bijdrage ...
En nog een tip : er loopt momenteel weer een give away bij hen ;)
Dus waag je kans !en ja : deze keer heb ik wek het voorwerp gekregen waar ik deze blogbijdrage over schrijf. Maar ik heb dat eerlijk gewonnen en schrijf er omdat ik er goesting voor heb deze review over ;)

14 opmerkingen:

 1. het is inderdaad een mooi design apparaatje gefeliessss daarmee

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mie, die Hysterical Literature is fantastisch! Wat een idee. - groeten! Natasja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is weer s andere praat dan haaksels, breisels etc.... Maar zéker iets wat vrouwen véél vaker onder elkaar gewoon bespreekbaar moeten maken, want ik weet dat een heleboel vrouwen érg onzeker zijn op allerlei gebied. Super dat je dit onder de aandacht brengt en er gewoon lekker over praat ! Het hoeft niet in detail; maar er mag weleens wat minder taboe rusten op ónze sexbeleving e.d. Ja, wij hebben ook fantasie, lusten, nattigheid etc !!! En daarmee zijn wij nog geen hoeren !!! En sex is geen serieuse aangelegenheid....ben je mal. Tenzij je kinderen wilt en het maar niet wil lukken.... Sex moet vooral leuk/fun zijn. En hoe vaak en wanneer en waar en hoe....boeiend !
  Dus; super dat je dit met ons wilde delen en super dat je zoiets "gewonnen" hebt !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh ja die aflevering had ik ook gezien!!! maar was vergeten om naar dat blog te gaan kijken (hoewel ik het me had voorgenomen)
  veel plezier met je nieuwe vriendje ... je gaat trouwens lachen met wat ik nu zeg maar toen je sprak van een nieuw speelgoed op je nachtkastje zag ik die mooie houten poes liggen (zo één in die trand heb ik ook) en ik dacht dat het daar over ging gaan ... ik had je lelo volledig over het hoofd gezien HAHA

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb ook zo een houten poes om me bij Saskia aan te sluiten maar dat andere speelgoedje is wel zo gezellig ja én die knort en spint ook hahahahaha.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is id heel wat anders dan haakwerkjes ;-) Ik ga eens kijken op de blog en wie weet doe ik mee met de give away.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha grappig! Maarik heb wel tot het einde vlijven lezen hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 8. idd internet platvloers en er zo over, en 'speciaal' voor dames gedoe te preuts, braaf...
  ik ken het programma niet, nooit van gehoord ook maar Canvas is niet echt een zender dat hier bekeken wordt. Ik had ooit ook een speeltje gekocht in mijn iets jongere jaren, het was gelijk een molleke, maar het molleke heeft de geest gegeven...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vraag me nu eigenlijk af of die poes op je nachtkastje ook iets kan. Of is dat gewoon decoratie? Ik begin nu aan alles te twijfelen. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. :)))
   natuurlijk kan die poes ook iets ! die kan wat elke poes zo goed kan : lekker liggen dutten en er van genieten !

   Verwijderen
 10. heb ik toch wel niet hun laatste give away gewonnen... mede dankzij jou want had je niet geblogd erover had ik het nooit geweten! Dus jij ook dank je!

  BeantwoordenVerwijderen

xxx !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...