donderdag 26 augustus 2010

hilarische blog in de kijker !

Via een andere blog, kwam ik op deze blog terecht ( want zo gaat dat in blogland heb ik ontdekt. En er zijn zo massaal veel plezante blogs te ontdekken trouwens ! )

Ik kwam meer bepaald een link tegen naar dit artikel , ... en lag meteen in een deuk !

Ik heb zelf geen kinderen en ook al kan ik genieten van het gezelschap van kinders, toch weet ik dat kinderen opvoeden niet altijd romantische rozengeur en maneschijn is.
'Leven met Liv' zal ongetwijfeld niet anders zijn ...
Maar als je de bijdragen op deze blog leest, is het allemaal erg grappig, simpel en gaar het als een fluitje van een cent.
En dat vind ik niet erg : ik geniet erg van het rondstruinen op deze blog en lees graag de vlot geschreven komische bijdragen van de mama van Liv en ben ook onder de indruk van haar creatieve geest die - zoals in het verhaal van de banaan - niet altijd op een oplossing uitlopen maar wel hoogst vermakelijk en goed gevonden zijn. ( en ik hoop dat ik met deze ' teaser ' jullie allemaal nieuwsgierig genoeg gekregen heb om eens te gaan piepen )


heb je een mindere dag en wil je wat opgevrolijkt worden : neem dan zeker eens een kijkje op deze blog ! ( en anders ook ;) ! )

4 opmerkingen:

 1. Inderdaad grappig verhaal! Leuk om je dag mee te beginnen,
  Groetjes van Trudis

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thanks for sharing the article. I had a good laugh!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kwam niet meer bij, hilarisch!

  Groetjes

  Greta

  BeantwoordenVerwijderen

xxx !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...