maandag 19 juli 2010

hebben!!!!!!!!!!!!!!

Ken je dat ? : je ziet iets in de winkel dat je om de 1 of andere reden wel tof vindt, je twijfelt en twijfelt , maar dan besluit je : ach nee : ik kan daar eigenlijk niks mee doen en je laat het liggen. En je bent blij dat je weer wat geld hebt uitgespaard.

Maar het blijft zo in je hoofd hangen dat je toch van gedachten verandert en enkele dagen later besluit je : IK WIL HET HEBBEN EN WEL NU !

ik had dat met dit boekje en ben het daarstraks toch gaan kopen. En ach : het kostte bijna niks ! :
Ik heb geen idee wat ik er mee ga doen, maar er staan zo'n toffe dingen in ! kijk maar mee :en ik ben vervolgens gelijk de veritas binnengesprongen en heb me alvast deze kleurrijke bolletjes garen aangeschaft ( alsof ik er geen in huis heb, duh!!! )
( Alsof ik nog niet genoeg dingen wil maken/doen ;)... )

Ik kon vervolgens ook niet aan de verleiding weerstaan en heb ook dit boek aangeschaft :
Ach ja : ik heb een boek over breien, ik heb een boek over naaien, maar ik had nog geen boek over haken ;) . Dat ga ik best kunnen gebruiken !

En als ik dan in de buurt van kookboeken kom, is het helemaal om zeep. Deze kanjer bracht ik ook nog mee, ik experimenteer de laatste tijd namelijk een beetje met het bakken van cakes en misschien kan ik ooit de gerechten op de foto's hieronder wel maken ;)


voor de chocoladefans ;) :'valentijns'taartmaar ik zal maar beginnen met simpele kattentongetjes of zo denk ik... Die staan ook in dit boek :Kennen jullie deze boeken ? En hebben jullie daar wel eens iets uit gemaakt ? Dan wil ik dat graag weten !

9 opmerkingen:

 1. Dat haakbloemen-boekje is heel leuk. Daar ga je nog veel plezier aan beleven! San

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahaha waterlooke, dat zou me ook verbazen !

  Merci san !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou je bent wel erg creatief hoor ;-).Ben benieuwd naar wat we het eerst krijgen te zien.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze haakboekjes ken ik niet, maar ik heb wel een heel oud haakboek van zeker 30 jaar oud en dat is ook best interessant hoor. Staan veel verschillende steken, patronen en zelfs bloemen in. Hij is ondertussen op mijn werk beland. Ik maakte daar met de gasten kleurrijke brille, penne of andere prullezakjes en ook wel eens pannelappen die we dan versierden met van die kleurrijke bloemetjes. Kent iemand trouwens nog die poncho's uit de jaren 70 ? Da's nog langer geleden...het was zo'n eenvoudig patroon dat ik het zelfs als kind al maakte. Paar bolletjes wol en haken maar...op't eind een koordje door de hals met 2 gigantische pomponnen...en maar pronken met onze zelf gemaakte aanwinst. Heb handwerk altijd al leuk gevonden en ben blij dat het weer helemaal "in" is.
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey hoeveel kosten de catania bolletjes wol bij veritas? Ik heb daar nog niet gekeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik weet het niet zeker meer, het was iets rond 2,5 euro... ik zal eens kijken of ik het ticketje nog heb ....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik heb nog wat kleurtjes gekocht : het was 2,25 euro per bol in de veritas...

  BeantwoordenVerwijderen

xxx !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...