vrijdag 25 januari 2013

armoede in Antwerpen : actie !


Armoede in Antwerpen...
Met de nieuwe gemeenteraad en de nieuwe burgemeester in onze stad  zal die armoede niet direct afnemen vrees ik.
En armoede is zo onrechtvaardig.
Actie voeren om armoede te verkleinen is dan ook geen overbodige zaak.
Daarom geef ik met veel overtuiging onderstaande oproep door :  Maandag 28 januari voert Stoparmoede.nu van 18 tot 19uur actie aan het stadhuis naar aanleiding van de eerste inhoudelijke nieuwe Antwerpsegemeenteraad. Hiermee wil men de aandacht vestigen op het belang van een sterk sociaal beleid. Met getuigenissen, voorstellen, muziek, een beker warme soep en een solidaire sfeer. Ook jij bent van harte welkom.
Maandag 28 januari komt de nieuw verkozen Antwerpse gemeenteraad voor de eerste maal samen. Deze gemeenteraad bestaat uit vele nieuwe leden. Het platform Stoparmoede.nu neemt daarom terug haar oorspronkelijke actievorm op: actie voeren aan het stadhuis een uur voor de gemeenteraad start.
De actiepunten van 17 oktober rond armoedebestrijding, wonen, onderwijs en dienstverlening worden terug opgenomen om met de nieuwe gemeenteraad te bespreken. Iedereen is van harte welkom om de actie mee te ondersteunen.

2 opmerkingen:

  1. Hey, even melden dat je link niet werkt, krijg reclamaties van firefox en als ik toch doorbijt moet ik ergens inloggen. Er staat iets voor de eigenlijk website in je link wat er uit mag.

    Groetjes
    an

    BeantwoordenVerwijderen

xxx !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...